Hesabımı nasıl silebilirim?

BandLab’ı kullandığınız için teşekkürler- ayrılmak istediğinize üzüldük!


Hesabınızı silmeden önce şunları hatırlatmak isteriz:

  • Bütün gönderileriniz, projeleriniz ve koleksiyonlarınız kalıcı olarak silinecektir. Saklamak istediğiniz bir içerik varsa rehberimizi kullanarak indirebilirsiniz:.
  • Sahibi olduğunuz bütün müzik grupları ve topluluklar kalıcı olarak silinecektir. Ayrılmadan önce başka bir kullanıcıya iyelik transfer ettiğinizden emin olun!
  • Aynı kullancı adı ve e-posta adresi ile 6 ay boyunca yeni bir hesap oluşturamayacaksınız. Hesap bilgilerinizi Ayarlardan değiştirebilirsiniz.
  • Unutmayın ki bazı hesap bilgileriniz, hesabınızı sildikten sonra bile Google arama motorunda görünüyor olabilir. Daha Fazla Öğren
  • Bazı bilgileriniz, başkalarına hala görünebilir. (örn. forklu projeler, bahsedildiğiniz yorumlar, chat mesajları gibi).
  • Bu işlem geri alınamaz. Sildiğiniz hesaplarınız BandLab tarafından geri kurtarılamaz.

 

Hesabınızı kalıcı olarak silmek istiyorsanız bu linke gidiniz. Web tarayıcıda BandLab’a giriş yapmadıysanız öncelikle giriş yapmanız istenecektir. BandLab’daki hesap ayarlarınızdan hesabınızı silebilirsiniz. 

Hesabınızı kaldırmadan önce sormak istediğiniz sorular varsa bize şu e-posta adresinden yazabilirsiniz: support@bandlab.com

217 kişi içerisinden 207 kişi bunun yardımcı olduğunu düşündü